Feriekrisen blev afværget, da vi købte army hoodies online

To dage før vi skulle af sted til Grækenland, blev min kone opmærksom på, at vi havde glemt at købe army hoodies. Nu var gode råd dyre, for ferien var betalt, og vi havde ingen afbestillingsforsikring. Vi var derfor nødt til at finde på noget i en fart.

Nu vil du nok spørge, hvorfor vi reagerede så voldsomt på sådan en mindre forglemmelse? Her må jeg bare sige, at for os er militærtøj en principsag, og vi rejser aldrig uden at have pakket i hvert fald et par gode militærstøvler, et kraftigt lærredsbælte, en camouflage-farvet drikkedunk og så selvfølgelig vores army hoodies. Årsagen er enkel: Hvis vi skulle fare vild på en græsk ferieø, så skal vi være i stand til at overleve i vildmarken, og her er den rette påklædning alfa og omega.

Vi måtte derfor træffe en hurtig beslutning: Hvor kunne vi købe army hoodies i en god kvalitet? Og hvor hurtigt kunne vi dem få dem leveret?

Ved et rent tilfælde faldt jeg over en online army vare butik, der solgte lige præcis de army hoodies, vi stod og manglede, og jeg skyndte mig derfor at bestille. Vi rejste til Grækenland to dage senere.

You may also like...