Arne Jacobsen kopi møbler af høj kvalitet – Så har man set det med

Jeg længe drømt om at eje flere Arne Jacobsen møbler, men det er også gået op for mig for lang tid siden, at det nok ikke kommer til at ske, i hvert fald ikke foreløbigt, for den slags investeringer kan min økonomi slet ikke overskue. Så den drøm havde jeg jo i grunden opgivet, men så var det at jeg faldt over nogle ret imponerende kopi møbler.

Jeg har egentlig aldrig været til kopi møbler. Det er min erfaringer disse billige, kopier importeret direkte fra Taiwan, er en direkte hån mod originalen i forhold til kvaliteten. ikke at jeg har nogen imod kopier, men skal det være, så skal det altså også gøres ordentligt. Men så en dag, rent tilfældigt i øvrigt, fald jeg over en annonce på nettet som tilbød Arne Jacobsen møbler. Det er der jo sådan set ikke noget mærkeligt, hvis ikke det lige var på grund af prisen, som var alt for lav.

Jeg undersøgte sagen nærmere, og ganske rigtigt så var der tale om kopi møbler. Kvaliteten var dog en helt anden end normalt, så nu er jeg den lykkelige ejer af hvad der lige så godt kunne være rigtige Arne Jacobsen møbler, kopier eller ej.

You may also like...