At spise frokost sammen er også en social ting

De fleste virksomheder har i dag en form for frokostordning, som de tilbyder deres medarbejdere. Det kan der være flere gode grunde til. Ved at vælge en frokostordning, der fokuserer meget på sundhed, kan man styrke sundheden blandt medarbejderne. Det giver mere produktivitet og færre sygedage, hvilket virkelig er noget, der kan ses på bundlinjen. Derudover er der også det sociale ved at spise frokost. Det at spise frokost sammen med sine kolleger giver nemlig en pause, hvor man har tid til at snakke om og dele ting, der ikke nødvendigvis har noget med arbejde at gøre. Det giver et bedre sammenhold bland kollegerne, hvilket også vil afspejles i samarbejde omkring arbejdsopgaver. Derfor er det sociale også en god grund for virksomheder til at investere i en frokostordning.

Vi får meget ud af at spise sammen

Når man skal mødes med en ven eller en veninde, eller man vælger at invitere familien på besøg, er det næsten altid til en eller form for mad. Det skyldes, at det at spise er en rigtig god og hyggelig aktivitet. Derfor giver det også god mening at give mulighed for en fælles frokost på arbejdspladsen. Hvis man ikke har en form for ordning eller aftale omkring frokost, er det ikke svært at finde frem til, hvad der sker. Nogle vil tage deres egen madpakke med, som de måske vil sidde på kontoret og spise. Andre vil gå ud i byen og købe noget mad der. Resultatet er, at medarbejderne ikke får spist sammen og ikke får den sociale pause, som der kan være brug for, og som gavner på arbejdspladsen. Det hele går op i arbejde, og derfor kommer der ikke det sammenhold mellem kollegerne, som man ønsker sig. Sammenhold vil nemlig ikke kun give mere arbejdsglæde, men også give bedre samarbejde om de forskellige opgaver.

Der findes mange muligheder for frokost

For virksomheder er der flere muligheder at vælge imellem, når det kommer til god frokost på arbejdspladsen. Eksempelvis kan man vælge imellem flere forskellige køkkener, fx dansk, thailandsk inspireret eller et helt tredje valg. Hvis man ikke er sikker på, hvad man ønsker sig, eller gerne vil have muligheden for at prøve lidt forskelligt af, kan man vælge en ordning som frokost.dk. Her er en masse frokostordninger i samme aftale, så man kan mixe og matche, sådan som man har lyst til. På den måde sikrer man sig, at der er noget for enhver smag, og ikke mindst at der er en smule afveksling i frokosten.

Ekstra fokus på sundhed

I disse år er der stort fokus på sundhed. Derfor giver det også mening for virksomheder at investere i en frokostordning med fokus på sundhed. Ikke mindst fordi det giver mange fordele med mere sunde medarbejdere. Hos frokost.dk kan man få en frokostordning, der følger Fødevarestyrelsens kostråd, og som er godkendt af en klinisk diætist. Så er man sikker på, at man kan tage det sunde valg hver dag, når man spiser frokost – samtidig med at man får de sociale fordele.

You may also like...