Hvornår har vi brug for behandling af allergi?

Jeg har lige set et rigtig spændende program i tv, der handlede om vi menneskers udvikling af allergier og overfølsomheder. Jeg synes, det er utrolig interessant, hvor meget miljøet omkring os påvirker os. I nogle tilfælde, kan det være meget svært at finde den rette behandling af allergi, alt efter hvilken type overfølsomhed, man nu engang har.

Vi ved, at der finde medicin mod høfeber og andre almindelige allergier. Her kan ting som piller, øjendråber eller næsespray være en god behandling af allergi, men i visse tilfælde, må der skrappere midler i brug, såsom binyre-bark-hormon, eller måske ved vaccine.

Ved mange allergier ved man endnu ikke, hvorfor de overhovedet opstår. Det kan være ens gener, der er årsagen til, at man skal have behandling af allergi, men man mener dog, at en af de største syndere, når det handler om at udvikle allergi, er det miljø, vi vokser op i.

Behandling af allergi bliver mere og mere nødvendigt, og det er op til os, som forbrugere, at undgå kemikalier og tilsætningsstoffer i vores plejeprodukter, sæbe og ikke mindst fødevarer. Jo sundere og mere miljøvenligt, vi lever, desto nemmere vil det også blive at undgå at vi udvikler diverse former for allergier.

You may also like...