Billigste billeje fra Imsik Lufthavn i Tyrkiet til ferien

Det er aldrig sjovt at skulle tage hjem fra en ferie, man har nydt i fulde drag. Præcis sådan havde jeg det, da vi skulle ind og aflevere vores bil i Imsik Lufthavn i Bodrum og med flyet tilbage til Danmark. Det havde været en skøn ferie med absolut afslapning, som desværre stoppede alt for tidligt. Men man skal jo tilbage til hverdagen på et tidspunkt.

Jeg har lige været nede ved fotografen for at få fremkaldt vores billeder, og det er rigtig sjovt at sidde og se på de ting, vi oplevede, mens vi var dernede. Det er første gang, vi har været i Bodrum, men vi fandt rejsen relativt billigt, da det var en afbudsrejse. Vi bestilte så vores billeje fra Imsik Lufthavn, som altså ligger i Bodrum, og kunne derfra nemt komme til vores hotel, der lå en halv times kørsel fra lufthavnen.

Nu sidder jeg så og ser på billeder og genoplever det, vi oplevede i løbet af vores ferie i Tyrkiet. Jeg får helt lyst til at tage derned igen. Vi nåede at se en masse fordi vi havde booket billeje fra Imsik Lufthavn. Det gav os frihed til at opleve en masse af de seværdigheder, der findes rundt omkring i Bodrum.

You may also like...