Vi vil også bestille billeje i Tyrkiet til den næste ferie

Denne sommer besøgte jeg og familien Tyrkiet for første gang. Vi fløj derned og havde bestilt billeje i Tyrkiet fra lufthavnen, så vi nemt kunne køre til vores hotel og komme nemt rundt i byen og området, vi boede i. Vi rejste sammen med nogle af vores gode venner, som vi før har været på ferie med, og vi havde alletiders ferie i Tyrkiet

Jeg tror bestemt ikke, det er et tilfælde at Tyrkiet var danskernes foretrukne rejsemål denne sommer, for både vejret og turistplejen var helt i top. Det var tydeligt at mærke, at de, der arbejdede på det hotel, vi boede på, var blevet vant til et stort rend af turister. Vi var rigtig glade for, at vi havde booket billeje i Tyrkiet, da de mange turister gjorde det svært at skaffe en taxa.

Med den positive oplevelse, vi havde af hotellet og kulturen dernede, bliver det sikkert ikke sidste gang, vi rejser til og bestiller billeje i Tyrkiet. På grund af det gode vejr, brugte vi nemlig en hel del tid ved poolen på hotellet, så vi ikke nåede at opleve ret mange af landets turistattraktioner, som personalet på hotellet ellers havde anbefalet os at tage ud og se.

 

You may also like...