Hvordan finder jeg nemmest billig billeje i Malaga?

Vi er to familier, der skal på ferie sammen til Malaga. Vi plejer at rejse sammen, så jeg er sikker på, vi nok skal få en rigtig hyggelig tur sammen igen i år. I år er vi blevet sat til at finde billeje i Malaga, mens vores venner står for booking af hotelværelser, sådan at vi får to værelser tæt på hinanden.

Vi har ellers altid benyttet taxaer eller busser, når vi har været på ferie sammen, hvis vi da ikke har kørt selv. Men vi har efterhånden fundet ud af, at det trods alt er rarest at kunne komme rundt på egen hånd, og med en lejebil slipper man tilmed at køre hele den lange vej fra Danmark.

De sidste få år har vi altså benyttet os af biludlejning, og som sagt skal jeg finde billeje i Malaga til os. Jeg har ledt lidt rundt på nettet og søgt på biludlejningsfirmaer for at finde de bedste priser, og faktisk er det ikke så dyrt endda.

Jeg kender ikke helt til priserne på billeje i Malaga, så jeg kunne godt tænke mig at finde nogle forskellige oversigter over priser. Vi skal bare bruge to almindelige personbiler, så vi også har mulighed for at komme rundt hver for sig.

You may also like...