Billige blækpatroner, billigere end originale HP blækpatroner

Min chef bad mig i går om at skaffe firmaet nogle billige blækpatroner. Jeg tror, det er fordi han ser mig som en, der altid er god til at finde de rigtig gode tilbud, hvilket jeg da også har bevist ved tidligere lejligheder, da jeg er kommet forbi kontoret med en masse køb, jeg har gjort på nettet eller til loppemarkeder til en uhørt lav pris. Nu skulle jeg altså skaffe nogle HP blækpatroner til firmaet, hvilket jeg heldigvis havde prøvet før.

Jeg ved nemlig fra tidligere, at der er rigtig mange penge at spare, hvis man går på kompromis med hvilket mærke, ens billige blækpatroner skal være. Der findes nemlig nogle billigere slags printerpatroner, der er præcis lige så gode som originale HP blækpatroner, men som sagt bare meget billigere.

Selv bestilte jeg nogle billige blækpatroner for en måneds tid siden. Det overraskede mig meget, hvor mange penge, der var at spare ved at købe disse kopier, der er fuldt ud kompatible med originale HP blækpatroner. Faktisk sparede jeg omkring 70%, hvilket jo bestemt er en hel del.

Jeg håber, chefen bliver glad for det tilbud på billige blækpatroner, jeg finder til firmaet, selv om det ikke er de originale HP blækpatroner. Generelt plejer han at være glad, hvis vi kan spare nogle penge her og der.

You may also like...