Jeg har brug for billige rengøringsmidler til mit rengøringsfirma

Mit rengøringsfirma er kun et år gammelt, så det er stadigvæk en investering og det giver ikke det voldsomme overskud endnu. Jeg har lagt mærke til, at jeg bruger uhyggeligt mange penge på indkøb af rengøringsprodukter, så nu er jeg på udkig efter billige rengøringsmidler. Jeg er ikke så fokuseret på, om det er en grossist eller online, bare de er billige.

For mig handler det om at spare på indkøb af rengøringsprodukter og da det er det jeg køber mest af, synes jeg det er fornuftigt at starte med billige rengøringsmidler. Produkterne skal selvfølgelig kunne købes engros og være egnet til professionel rengøring af fx hospitaler, industri, sportshaller osv.

De billige rengøringsmidler skal også kunne købes i større partier og i stor volumen. Det vil sige, at jeg skal bruge dem i både 1 og 5 liters dunke. Det små dunke skal jeg bruge til rengøring af mindre rum og de store skal selvfølgelig bruges til større områder, som fx sportshaller og industrifaciliteter.

Jeg har hårdt brug for billige rengøringsmidler til mit rengøringsfirma og jeg håber at der er en af mine kolleger, eller en grossist, som ser mit indlæg og måske endda henvender sig til mig. Det kan også godt være, at der er en af jer som læser med her, som har et godt tip til, hvor jeg finder en butik som har det jeg efterspørger.

You may also like...