Billigt tandeftersyn hos tandlægen i Hellerup

tandlaege hellerupMange danskere er dårlige til at besøge tandlægen til et regelmæssigt tandlægetjek. Derfor kan mange danskere gå år efter år uden at have fået et tjek af tænderne. Nogle tager ikke på tandklinikken til tjek, fordi det koster dem penge og andre er simpelthen angste for at gå til tandlægen. Derfor findes der desværre også tilfælde, hvor nogle går med smerter i tænderne i lange perioder, fordi de nægter at betale eller fordi de er bange for, at det skal gøre ondt og virke som en traumatiserende oplevelse, når tandlægerne skal rode i deres mund og tænder. Det kan dog være en rigtig god ide at komme forbi tandlægen til tjek i ny og næ. Flere tandklinikker anbefaler som minimum at gå til et tjek med tænderne en gang om året.

I Hellerup lidt nord for København har tandlæge Frederick Upton Sjölin en tandlægeklinik. Til forskel for mange andre tandlæger er der en fast pris på et tandlægetjek på Sjölins tandklinik i Hellerup. Her ligger et tandeftersyn på sølle 147,25 kroner, hvilket er en pris, som kan afskrække de færreste. Et eftersyn er godt, fordi det kan hjælpe med at komme uønskede tilstande i tænderne i forkøbet og derudover kan det være med til at holde dine tænder rene og hvide.

Hvide og sunde tænder giver bedre livskvalitet

Og faktisk er hvide, rene tænder noget af det, som er særligt eftertragtet, når andre vurderer dit udseende. Det giver bare et godt førstehåndsindtryk, at du smiler med åben mund, således at man kan se dine tænder og hvis de så oven i købet ser velholdte og rene ud, efterlader det et ekstra positivt indtryk. Samtidig kan et velholdt og flot tandsæt også forbedre din egen livskvalitet. Og faktisk findes der nogle gode råd til, hvordan du kan være medvirkende til at holde dine tænder flotte. Hvis du blandt andet spiser sundt og også dyrker motion.

Men tandlægen i Hellerup kan også hjælpe dig med et flot tandsæt og hvidere tænder. Tandlægen tilbyder nemlig det, der kaldes kosmetisk tandbehandling. Hos tandlægen i Hellerup tilbydes der forskellige former for kosmetiske tandbehandlinger. Blandt andet tandregulering, tandblegning, porcelænskroner eller plastrestaureringer.

Det er efterhånden blevet eftertragtet at blege sine tænder og faktisk kan man vælge at gøre det selv ved at købe tandblegemidler på nettet. Men mange fagkyndige i tandlægebranchen fraråder det. Man kunne tro, at det var fordi produktet, rent faktisk er en konkurrent til tandlægernes egne ydelser men rent faktisk er der flere tilfælde, hvor det er gået mere end galt, når folk selv har forsøgt sig med at blege deres tænder. Først og fremmest kan det være svært at vurdere, hvilken nuance og farve der passer til en. Derfor kan det ende med at se helt unaturligt ud, fordi tænderne simpelthen bliver unaturligt hvide. De fleste af os kender vel scenen fra Venner, hvor Ross har fået bleget sine tænder så hvide, at de lyser i mørke. Hos tandlægen i Hellerup kan Sjölin og hans stab hjælpe med at foretage en tandblegning, som passer dig og dit tandsæt. Her forsikrer de om, at behandlingen er både smertefri, skånsom og så holder blegning i lang tid. Alle kan vel forestille sig, at det bringer smilet tilbage på dine læber – helt bogstaveligt.

Tandlæge Hellerup giver dig en tryg og smertefri tandbehandling

Hos tandlægen i Hellerup kan du trygt læne dig tilbage i tandlægestolen. Frederik Upton Sjölin er nemlig en erfaren tandlæge. Udover at være tandklæge på klinikken i Hellerup siden 1900 har Sjölin også undervist på tandlægeskolen indtil 1997. Hos tandlægen i Hellerup går de meget op i, at de besøgende får den bedste behandling overhovedet muligt og det indbefatter at behandlingerne tilstræbes at være så smertefri og atraumatiserende, som det er muligt. Derudover bliver tandlægerne på klinikken jævnligt sendt på kurser i forskellige tandlægeteknikker og behandlingsformer, så de er med på de nyeste tendenser inden for behandling ag tænder.

Hvis du bor nord for København eller bare er på udkig efter en ny tandlæge af den ene eller den anden årsag, kan du inden for åbningstiderne til hver en tid ringe eller komme forbi tandlægen i Hellerup. På tandklinikken.biz kan du finde oplysninger om tandlægen i Hellerup men du kan også få et væld af andre oplysninger, der vedrører behandling af dine tænder. 

You may also like...