Boxfresh sko – Et mærkeligt navn med fortrinlig kvalitet

Forleden dag hørte jeg første gang om Boxfresh sko. Jeg troede jo først at det var en joke, for sko er jo ikke noget man normalt forbinder med udtrykket “fresh”, Ikke desto mindre skulle det vise sig ikke at være en joke, så kan jeg jo lære det.

Men for at komme til sagen, så var det jo min søster som have købt Boxfresh sko. Ligesom jeg selv havde hun heller aldrig hørt om dem først, men hun havde fundet et par som hun synes om, og som det er med kvinder, så købte hun dem naturligvis.

Udseendet er jo hvad det er, men komforten og kvaliteten er en helt anden sag. Man kan prøve skoene i butikken, men til syvende og sidst forbliver det en dyr fornøjelse at finde sko som passer til en. Og det er netop det som det handler om, for min søster har tilsyneladende aldrig haft nogen sko som passede så godt som disse gør. Om det så er generelt for Boxfresh sko skal jeg naturligvis ikke gøre mig klog på.

Ikke desto mindre så er det da klar at jeg også skal ud og købe et par Boxfresh sko, og se om jeg kan mærke forskellen på egen krop.

You may also like...