Burde man ikke kunne finde et billigt flyttefirma i København?

Vi er en gruppe studerende som hidtil har boet sammen i et lille kollektiv i et lejet hus. Vores kontrakt er imidlertid udløbet og står derfor og skal flytte inden længe. Heldigvis har vil fundet frem til et nyt sted. Det er en smule mindre og en smule dyrere, men alt i alt er vi tilfredse. vores sorger er imidlertid ikke ovre af den grund, da vi endnu ikke har været i stand til at finde et billigt flyttefirma i København.

Man skulle jo eller tro at man kunne finde frem til et billigt flyttefirma i København af alle steder. Jeg mener der må jo være god konkurrence på området, for der findes jo ikke så få flyttefirmaer i København. Men så heldige er vi naturligvis ikke, og det er naturligvis et problem. Vi er jo trods alt studerende, og har derfor ikke de økonomiske ressourcer man kunne ønske.

Vi har også overvejet andre muligheder. Min far har stor kørekort og har indvilliget i at agere flyttemand for os ganske gratis. Desværre har vi heller ikke været i stand til at leje en flyttebil til en pris som matcher vores budget, så det er heller ikke en mulighed på nuværende tidspunkt. Og således fortsætter jagten på et billigt flyttefirma i København.

Men som allerede forklaret har vi ikke fastheld i vores søgen, og det er naturligvis årsagen til at jeg skriver her. Vi er jo næppe de første som befinder os i denne situation. Jeg har overbevist om at der er mange mennesker i det ganske danske land som har stået i nøjagtigt den samme situation. Således vil vi værtsætte al den råd og vejledning i kan tilbyde. Og skulle der være en som kender til et billigt flyttefirma i København, vil det naturligvis være den bedste hjælp. så er der kun tilbage at sige på forhånd tak.

You may also like...