Camouflage shorts og pilotbriller – Det er da stilen

Hvad er det man altid mangler når sommeren banker på? Ja, det er naturligvis shorts og solbriller. Solbrillerne bliver altid væk på den ene eller den anden måde. Jeg plejer gerne at glemme dem rundt omkring. Faktisk bruger jeg nok flere penge på solbriller end noget som helst andet, i løbet af sommeren. Derfor er det jo naturligt at jeg bliver lidt bekymret, når jeg nu lige har brugt en masse penge på et par super smarte pilotbriller, for hvis alt går som det plejer, går der jo ikke længe før end at de penge er spildt. Måske burde man binde en snor i dem eller noget.

Jeg har også købt hele otte par camouflage shorts, for jeg er til den slags, i håb om at bare nogle af dem vil overleve til næste år. Jeg ved ikke hvorfor det er at sommertøj aldrig holder særlig længe, men dem jeg har købt nu lader til at være rigtig god kvalitet.

Nu går jeg så sommeren i møde med massere af camouflage shorts og et par super seje pilotbriller. Jeg håber virkelig at jeg ikke behøver at bruge flere penge på den slags. Ikke i år i hvert fald.

You may also like...