Nu kan jeg faktisk godt lide camouflage tøj til børn

Egentlig har jeg altid syntes at camouflage tøj til børn var lidt underligt og kikset, så jeg var selvfølgelig temmelig skeptisk, da min søster kom og sagde, at hun havde købt to army t-shirts til sine to drenge. Men da jeg så så mine to nevøer med deres nye t-shirts, blev jeg omvendt. Nu synes jeg, det er det sødeste nogensinde.

Selvfølgelig er jeg lidt farvet af at jeg i forvejen synes, mine to nevøer er de skønneste børn i verden, men det ser faktisk ikke så tosset ud med camouflage tøj til børn, som jeg havde gået og frygtet. De to knægte er også rigtig glade for deres nye t-shirts, og min søster siger, at de tit leger soldater, når de har dem på. Og det er da sødt, synes jeg.

Så der er bestemt ingen tvivl om, at min mening med hensyn til camouflage tøj til børn er ændret fuldstændig. Faktisk så meget, at jeg overvejer at købe nogle flere t-shirts eller måske nogle bukser med det specielle army mønster til mine nevøer.

You may also like...