Behandling af fodvorter – jeg drikker chai latte i lange baner

Jeg har længe været plaget af fodvorter, og det er ikke bare én, men mange ad gangen. Jeg er derfor kommet i en intensiv behandling af fodvorter, og jeg har pt. ikke andet at lave end at ligge på sofaen og se fjernsyn og drikke chai latte.

Jeg har altid drukket kaffe i lange baner, men for nogle år siden opdagede jeg chai latte, og jeg har ikke drukket andet siden. Det er jo en himmelsk drik, der smager ud over det sædvanlige. Jeg har faktisk fået min mand til at købe en masse forskellig chai te, så jeg har et lille lager, mens jeg skal være i denne behandling af fodvorter.

Jeg har både almindelig chai te, som jeg kan lave med varm mælk selvfølgelig, men jeg har også en masse forskelligt chai pulver, som man bare skal blande op med varm mælk, så det bliver til en ægte chai latte. Mit favoritmærke er David Rio, for de har en masse forskellige smagsvarianter, som jeg elsker.

Så det eneste jeg faktisk har lavet de sidste par uger er at drikke chai latte i lange baner, læse blade og bøger, se fjernsyn, skrive lidt på min bog osv. På grund af den her intensive behandling af fodvorter, må jeg ikke gå mere end højst nødvendigt på mine fødder, og jeg kan derfor ikke rigtig lave noget.

Jeg forstår ikke helt, hvorfor jeg har så mange fodvorter hele tiden, men jeg tror, at det er min søn, der har smittet mig. Om ikke andet så er han skyld i, at jeg er blevet smittet, for jeg kan slet ikke tælle, hvor mange gange jeg har taget ham med i svømmehallen, og det er nok her, risikoen for at få fodvorter er størst.

Det var min læge, der anbefalede mig denne behandling af fodvorter, for vi havde til sidst prøvet alt, og den her behandling af fodvorter var den sidste løsning. Jeg håber derfor umådeligt på, at behandlingen af fodvorter virker, for ellers må jeg jo dedikere hele mit liv til chai latte.

Jeg kan trods alt godt klare at bruge resten af mit liv på chai latte, men det kan jeg jo også sagtens gøre uden at være i behandling af fodvorter.

Så nu kender I lidt til min hverdag med chai latte og behandling af fodvorter – hvordan er jeres hverdag? Jeg kunne nok godt være foruden min behandling af fodvorter, men chai latte drikker jeg for evigt.

You may also like...