Replika udgaven af en Corona stol bliver min nye lænestol i stuen

Normalt er jeg ikke meget til kopier af hverken tøj, sko, tasker eller møbler, men da jeg læste om en replika udgave af Corona stolen, så måtte jeg bøje mig. Det er en rigtig flot stol, som jeg har kigget langt efter i mange år.

Selvom jeg ikke er meget for kopier, så har jeg alligevel ikke lyst til at betale over 30.000kr for en Corona stol, selvom det er en rigtig flot stol. Replika udgaven af Corona stolen, som jeg har set, ligner originalen utrolig godt, og jeg har læst flere anmeldelser fra andre kunder, som er meget tilfredse med deres produkter. De fremhæver bl.a. kvaliteten og udseendet, hvilket er to områder, som betyder meget for mig.

Det er et dansk firma, der sælger replika udgaver fra England, hvor man ikke har helt de samme regler angående design og brugen af originale tegninger. De danske ophavsretsregler er noget hårdere end i andre europæiske lande, men det er stadig lovligt for danskere at købe møblerne.

Eftersom der findes mange flotte anmeldelser, har jeg bestemt, at jeg vil bestille en Corona stol, så jeg endelig kan få den flotte stol hjem og stå i min lejlighed. Designet på en Corona stol er utrolig let, så det ser næsten ud som om den svæver. De ellipseformede siddepudder er meget specielle og ligner nærmest rygsøjlen, hvilket jeg dog ikke ved, om er meningen. Selvom det er en stor stol, så gør designet at den virker let og moderne.

Jeg har bestilt Corona stolen i sort, da det gør den mest anvendelig i mit hjem, hvor mange af mine møbler er mørke. Den skal stå i hjørnet ved min bogreol, så jeg kan få et lille læsehjørne med en god stol. Det skal nok komme til at se godt ud!

You may also like...