Hvad er den egentlige definition på helsekost?

Det er selvfølgelig altid en god idé at tilføje sine daglige måltider helsekost, hvis man vil opretholde en sund livsstil. Oveni motion, frugt og grønt, kan det nemlig være med til at booste ens sundhed, så kroppen holder sig i balance, og så kræver det ikke meget at spise en enkelt eller to tabletter hver dag til morgen- middags- eller aftensmad.

Nogle mennesker synes måske, det kan lyde lidt helligt at man tager helsekost, men i virkeligheden betyder det jo bare sund kost, så derfor kan det godt være lidt svært at finde en egentlig definition på, hvad det egentlig er.

Personligt ville jeg nok sige, at det er de spiselige varer, der findes i helsekostforretninger, altså produkter af naturlige ingredienser og produkter. Herunder regner jeg altså også kosttilskud med.

Vi har altid taget helsekost i min familie lige siden, jeg var barn, og især om vinteren er jeg nærmest blevet proppet med vitaminer, hvilket dengang måske var lidt irriterende, men som jeg i dag er meget taknemmelig for og jeg har fortsat denne tradition også efter, jeg er flyttet hjemmefra.

You may also like...