Mine ynglings hudplejeprodukter er fra Dr. Hauschka

Har i mange år brugt forskellige mærker i kropspleje og makeup, men så faldt jeg over Dr. Hauschka, og nu bruger jeg kun det. De har alt, om man skal have ansigtspleje, hånd- og fodpleje eller kosmetik, og så er det lavet af naturlige stoffer og planter.

Jeg havde godt hørt om Dr. Hauschka før, men havde aldrig rigtig prøvet det. En dag blev jeg tilbudt en gennemgang og vejledning i de mange produkter, og jeg var meget imponeret. De har virkelig alt, hvad man skal bruge, og alle kan bruges deres produkter. Dr. hauschka er ikke delt op i hudtyper eller andre systemer, da de anser huden for at være et helhedsorgan, som blot skifter udseende til tider. Man skal derfor ikke bekymre sig om, om man nu bruger den rigtige serie, eller om det passer til ens hudtype.

Efterhånden har jeg skiftet alle mine cremer og kosmetik ud med produkter fra Dr. Hauschka, så jeg nu kun bruger naturprodukter. De er alle lavet af biodynamiske planter og lægeplanter, og ingen af produkterne er testet på dyr, hvilket er meget vigtigt for mig. Deres udvikling baseres i stedet på deres store viden og mange års erfaring med udvikling af naturprodukter.

Desuden kan jeg godt lide, at ingen af Dr. Hauschka produkter indeholder parfume eller syntetiske konserveringsmidler, da man får rigeligt med kunstige stoffer igennem så meget andet i sin hverdag. Nu er det ikke fordi, jeg skal lyde helt hellig eller noget, men for mig er det vigtigt at passe på min krop.

Heldigvis ligger produkterne i en prisklasse, hvor alle kan være med, og det er jeg meget glad for, da jeg er studerende. Jeg vil jo stadig gerne have gode produkter, men har ikke råd til at købe meget dyre mærker, så derfor passer Dr. Hauschka perfekt til mig.

Hvis man kigger lidt rundt på nettet, kan man finde rigtig mange godt tilbud på Dr. Hauschka produkter, så det er jeg begyndt på. Man kan spare en hel del, hvis man gider bruge lidt tid på det, og så bliver det hele tilsendt. Det er jo altid rart at komme hjem til en ny pakke med de skønneste produkter, specielt hvis man har sparet penge på dem.

Min søster har snart fødselsdag, så jeg har lige bestilt nogle produkter til hende på nettet. Hun ønsker sig hudpleje, så selvfølgelig skal hun prøve de dejlige produkter fra Dr. Hauschka, som jeg er blevet så glad for.

You may also like...