Dyrehandel og hundemad: Min hund vil ikke spise sin hundemad

Jeg har et stort problem, som jeg håber, at jeg kan få noget hjælp med. Min hund, Fido, er holdt op med at spise sin hundemad, og jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg tror, at den måske er blevet syg, og jeg overvejer derfor at tage et smut forbi den lokale dyrehandel senere i dag.

Er der nogle af jer hundeejere, der har været ude for noget lignende? Altså at hunden ikke spiser sin hundemad? I så fald må I meget gerne skrive til mig, for jeg aner virkelig ikke, hvad jeg skal stille op, og om jeg skal tage Fido til min dyrehandel eller ej.

Som hundeejer er jeg selvfølgelig klar over, at der kan være flere grunde til, at Fido ikke vil spise sin hundemad, men som enhver anden ville være, er jeg meget bekymret for min hund, hvorfor jeg som sagt overvejer at tage den med til den lokale dyrehandel efter arbejde.

Jeg vil ikke tage til en dyrlæge, da det som regel er ret dyrt, og jeg kan risikere at få at vide, at det ene og alene skyldes den grund, at Fido er blevet træt af sin hundemad, ligesom vi mennesker også kan blive trætte af vores mad.

Da jeg gerne vil finde ud af, om det er derfor, Fido ikke vil spise sin hundemad, har jeg naturligvis tænkt mig at spare pengene i første omgang og tage et smut forbi dyrehandlen for at høre, om det også er deres bud.

Min dyrehandel plejer at være rigtig god til at give råd og vejledning omkring hundemad, og jeg stoler derfor blindt på det, de siger. I første omgang vil jeg i hvert fald tage til min dyrehandel, men hvad ville du gøre, hvis det var din hund?

You may also like...