Efter 3. graviditet -> brystforstørrende operation

brystforstørrende operation efter graviditet

Jeg er nu 5 måneder gravid med mit tredje barn og havde allerede efter det andet barn lysten til at få givet mine bryster et lille løft. Nu har det så ændret sig – lidt drastisk – til ikke blot at være løft, men også involvere implantater. Nu vil jeg gerne have en brystforstørrende operation, så jeg kan få min smukke bryster igen.

Jeg har altid haft nogle smukke bryster, som sad skide godt. De var faste samtidig med at de så helt vildt naturlige ud og kunne tiltrække selv de lækreste fyre. Nu er jeg gift med den dejligste fyr, som jeg har 2 børn med og endnu et på vej. De første par børn har allerede sat sine spor på fastheden af mine bryster, så jeg kan kun forestille mig hvad min alder og et barn mere kan gøre mere.

Efter en masse børneproduktion er jeg dog kommet til den konklusion at efter dette tredje barn er færdig med at benytte mine bryster, så skal de gøres lækre for min mand, så ham og jeg kan nyde hinanden, og at jeg kan føle mig mere mere kvindelig og ungdommelig igen.

Jeg har talt med min mand om det og han siger selvfølgelig, at jeg er dejlig som jeg er, men det ændrer nu ikke min beslutning om en brystforstørrende operation. Jeg har endda sparet en masse penge op, så det ikke bliver det økonomiske, der skal tage beslutningen for mig.

Jeg er dog en smule i tvivl om hvor lang tid, efter jeg har født, at jeg skal bestille den brystforstørrende operation. De siger at der bør gå et års tid, og så tror jeg, at det er en god idé, at jeg venter ind til barnet er stor nok til ikke at være morfikseret mere.

Er der nogen derude med 2-3 børn, som har fået en brystforstørrende operation, som vil dele lidt ud af deres erfaringer?

You may also like...