En Militær kasket ud over det sædvanlige

Lige som John Mogensen gentagne gange nævnte “”Papas gamle violin*, nævner jeg også ofte min far gamle militær kasket. Den betyder utrolig meget for mig, og jeg har mange gode minder som involverer den.

Lige fra den gang jeg var ganske lille, og min far første gang satte den på mit hoved, har jeg været ganske forelsket i den gamle militær kasket, og da jeg fik den af min far på min 18 års fødselsdag, var lykken gjort. Jeg har aldrig fået en bedre gave.

Nuvel, det er jo mange år siden, og min far har været død i mange år, men når jeg engang imellem tager den ned fra væggen og sætter den på mit hoved, føles det som om at han er til stede, om kun et øjeblik. Og ligesom dengang jeg var lille, er den gamle militær kasket naturligvis stadig for stor og jeg kan derfor ikke gå med den, men det er nok også meget godt, for den er meget gammel og skrøbelig.

Det er naturligvis bare en gammel militær kasket, men for mig betyder den næsten alt, og jeg tror ikke at jeg ville kunne bære hvis det gik tabt af den ene eller den anden grund.

You may also like...