End-to-end monitoring – Kan jeg lige få den en gang til?

Jeg var til middag hos min kæreste og hans to, som bor sammen, venner i går. Det var altså en ren drenge aften, altså lige bortset fra mig. Det var da heller ikke fordi det ikke var hyggeligt, men jeg kunne nu godt have tænkt mig, at der var en til stede, som vidste lige så lidt om end-to-end monitoring, som mig.

De talte om end-to-end monitoring hele aftenen. De var idt lige som at høre gamle koner tale om vasketøj, som om alle burde vide hvad det handlede om. De har naturligvis alle sammen gået på CBS, og da jeg er humanist, var jeg naturligvis helt og aldeles lost.

Jeg prøvede naturligvis at spørge til hvad end-to-end monitoring handlede om, og jeg tror da også at de virkelig forsøgte at forklare det, men hvad de syntes var enkelt, syntes jeg altså var uforståeligt. Jeg har siden da prøvet a google det, spørg mig ikke hvorfor, men jeg har da i hvert fald fundet ud af at det ikke er et simpelt koncept.

Derfor kaster jeg nu spørgsmålet ud i luften: Hvad er end-to-end monitoring? Fra hvad jeg har læst, virker det alt sammen meget business agtigt. Det har vist noget med computere og programmer og alt sådan noget at gøre, men helt hvordan det hænger sammen, og hvad man bruger det til, kan jeg altså ikke regne ud. Skal være sammen med dem igen næste fredag, og så ville det jo være rart, om jeg kunne tale med, eller i det mindste forstå hvad de siger.

You may also like...