Farvel TV, goddag Mega scratch

Jeg er begyndt at spille inde på Mega scratch, som kort fortalt er en internetside hvor man kan spille om penge. Det gør hverdagen lidt mere spændende, og så er det egentlig også meget hyggeligt en aften hvor man er alene.

Før jeg begyndte at spille inde på Mega scratch, havde jeg for vane at sumpe inde foran mit fjernsyn. Det endte tit med at jeg faldt i søvn eller blev så træt at resten af aftenen var godt og grundig ødelagt.

Det var også begyndt at blive forfærdelig kedeligt at sidde og se TV på det seneste. En alt for stor del er reklamer og intetsigende reality programmer. Jeg nægter at spilde mere tid på den måde.

Det rigtig gode ved Mega Scratch er at man som nyt medlem får 50 kroner til at starte for så det er næsten dumt ikke lige at give det et forsøg og se om man skulle være heldig. Hvis det så falder i ens smag så kan man jo vælge at spille mere.

You may also like...