Det er nemt at købe fiskeolie online

Jeg var på besøg hos min lillebror sidste weekend, da han lige er flyttet hjemmefra, og han har virket lidt ensom. Da jeg kom, var han i gang med at købe fiskeolie online, og det ser jeg godt nok som et tegn på at han er blevet voksen, når han sådan er begyndt at gå op i sin sundhed.

Jeg var ellers lidt bange for at han ville begynde at leve usundt, og slet ikke få alle de vitaminer og hvad ved jeg, han skulle have hver dag, men jeg kan vist være rolig når jeg ligefrem fanger ham i at købe fiskeolie online.

Der er godt nok værre ting at finde sin lillebror i at være i gang med online så jeg har åbenbart været heldig og blevet velsignet med en der tænker før han handler. Jeg kan slet ikke vente med at fortælle min mor at i hvert fald på det punkt har min brors projekt med at flytte hjemmefra været en stor succes.

Næsten det bedste ved det hele var at da jeg kom hjem bestilte jeg også fiskeolie online da jeg helt uden at have lagt mærke også var løbet tør, og så må jeg da indrømme at jeg sendte min lillebror en kærlig tanke eller to.

You may also like...