Flyttebiler og flytning – en sang fra de varme lande

Goddag alle sammen. Jeg befinder mig i lidt af en kattepine, da jeg og min kone, efter mange års drømmen og sparen op, har besluttet os for at flytte til Spanien, hvor vi har købt et dejligt lille hus hvor vi gerne vil tilbringe resten af vores dage. Men sådan en flytning sker jo ikke sig selv. Det er jo trods alt lang vej alle vores ting skal flyttes, og jeg kan forestille mig at det indebærer adskillige flyttebiler.

Jeg og min kone er ikke helt sikre på hvordan denne flytning skal foregå, så derfor har jeg naturligvis ringet rundt til diverse flyttefirmaer, omend at jeg ikke har fået meget ud af dette. De fleste vil gerne udføre arbejdet, men advarer om at det bliver ganske dyrt, og så er der nogle få som taler noget om at flyve tingene derned, men det har jeg også undersøgt, og det er heller ikke ligefrem billigt.

Nu er det jo ikke fordi at vi nogensinde forvente at det ville blive billigt, og vi har naturligvis råd til at betale hvad det koster, og vi så får brug for 30 flyttebiler, så skal vi nok finde en løsning. Vi er jo ikke de første som skal flytte til udlandet. Mane andre har gjort det før os, og mange flere vil gøre det fremover. Derfor tænker vi også at der må findes en bedre løsning, eventuelt et flyttefirma som specialiserer sig i denne type flytning.

Så og du ved noget om alt dette, vil vi meget gerne høre mere. Om nødvendigt er vi parate til at leje en masse flyttebiler, men der må da være en bedre løsning. Fly, båd, tog eller hvad ved jeg, vi har jo aldrig prøvet det før. så skriv en kommentar og lad os din mening vide.

You may also like...