Leder efter en flytteforretning som også kan tilbyde opbevaring

Jeg står og skal flytte lige straks, og i den forbindelse har jeg naturligvis brug for at få fat i en flytteforretning. Sagen er imidlertid den at jeg endnu ikke har noget sted at flytte hen, og heller ikke ved hvornår det vil være tilfældet. Derfor skalomtalte flytteforretning naturligvis også kunne tilbyde opbevaring af min betragtelige samling møbler og andre ting og sager.

Jeg tænker at det ikke burde være svært at finde, for det er vel ganske normalt at en flytteforretning tilbyder opbevaring, men de få jeg har talt med indtil nu, har kun kunne opbevaring hos tredjepart, hvilket jeg egentlig ikke finder tiltalende. Hellere have et samarbejde med én frem for flere.

Det skal også nævnes at jeg er lidt oppe i årende, og derfor ikke kan hjælpe til med flytningen selv. Jeg betaler naturligvis hvad det koster, men den flytteforretning jeg kommer til at bruge, skal altså kunne klare hele flytningen for mig, hvilket almindeligvis vel også er tilfældet.

Således ønsker jeg hverken mere eller mindre, end at høre jeres anbefalinger omkring hvilken flytteforretning jeg bør bruge. Husk at de skal tilbyde opbevaring. dette er meget vigtig, da jeg ikke kan overskue at skulle arrangere det andetsteds.

You may also like...