Foder til hunde og katte – Det er jo ikke lige meget hvad de spiser

Jeg er utrolig glad for dyr og lige fra dengang jeg var lille ønskede jeg mig naturligvis at blive dyrlæge. Dette skete naturligvis aldrig. Dels så er uddannelsen ikke så let som mange tror og dels er der utrolig mange om buddet. Jeg måtte derfor tage til takke med at uddanne mig inden for området af foder til dyr. Jeg arbejder nu med foder til katte og hunde for et firma som jeg ikke skal nævne navnet på her.

Kort og godt så ved jeg en smule om hvad jeg taler om, og jeg ved også at alt for mange køber for dårligt foder til hunde og katte. Dette er en skam, for det rigtige foder koster faktisk ikke særlig meget i forhold til mange af de dyre produkter, ikke mindst til takke. Det koster det hvide ud af øjnende og smager tilsyneladende fantastisk. Der er i hvert fald mange som oplever at deres dyr pludselig ikke vil spise andet.

Man kan jo levende sætte sig ind i hvordan folk tænker, og for det meste har de jo også de bedte intentioner, meget ligesom med en stor del af overvægtige børn, hvor forældrene kun er interesseret i at gøre det så behageligt for deres børn som muligt. De skal naturligvis have det de bedst kan lide, ligegyldigt hvor meget sukker og fedt der er i, og så kan de ikke forstå når skolesygeplejersken fortæller dem at deres børn er i fare for at dø i en tidlig alder. Og det er faktisk ikke for anderledes med dyr, hvorfor det er så vigtigt at købe det rigtige foder til katte og hunde.

Alt er dog ikke tabt og faktisk er dyr en hel del lettere at omvende end børn. Så hvis du har forkælet din kat med noget af det rigtig dyre og lækre foder og den pludselig bliver meget fornærmet hvis du prøver at spise den af med noget tørfoder, så er det altså bare at vente. Så længe at der er man i skålen skal den nok spise når den bliver tilstrækkelig sulten. Så sørg for at købe godt foder til hunde og katte. Det har mange positive effekter, ikke mindst at de lever længere, og det er bevist igen og igen. Hvis du mangler og Vejledning om hvad der er bedst for dit kæledyr, så er det bedste sted uden tvivl dyreværnets hjemmeside.

You may also like...