For første gang skal jeg prøve at spille computerspil online

Nogle af mine venner har inviteret mig med til at spille computerspil online her i næste uge. Jeg er måske en smule nervøs, da jeg aldrig har prøvet hverken spillet eller det at spille online før.

De mener dog, at jeg skal lære det, så jeg kan snakke med, når vi mødes i skolen næste dag, hvilket jeg ellers ikke har kunnet. Vi er fem fyre, der går sammen, og de fire andre går meget op i at spille computerspil online, mens jeg har takket nej hver gang, de har inviteret. Men nu insisterer de altså på at jeg skal med, så det skal nok blive spændende at prøve. Jeg håber jeg får en masse begynderheld, når vi skal spille og jeg tror faktisk, det nok skal blive hyggeligt uanset hvordan det kommer til at gå.

Som sagt ved jeg ikke så meget om computerspillet, men mine venner har et hold sammen, når de spiller deres computerspil online, men de har selvfølgelig mulighed for at udvide med flere spillere, i dette tilfælde bliver det så mig. Og så gælder det vist bare om at slå de andre spillere ihjel, som det gør jo i så mange andre spil.

You may also like...