Weekenden vil byde på indkøb af garderobeskabe

Jeg skal ud og købe garderobeskabe her i weekenden sammen med min familie, og jeg var bare at det bliver lidt af et helvede. Vi har nemlig meget forskellig smag, og nogle af os, bestemt ikke mig, kan sagtens få timer til at gå med, at kigge på møbler.

Jeg ser derfor meget lidt frem til at skulle købe garderobeskabe. Det er især surt, at det er en eftermiddag i en weekend. Der kunne jeg have brugt tiden lidt bedre. Jeg har efterhånden adskillige sideprojekter som jeg er kommet bagud med.

For det er jo ikke bare det at købe garderobeskabene, de skal jo også køres hjem og samles. Og af en eller anden grund er det altid mig der skal stå for at samle sådanne ting, fordi jeg åbenbart var så glad for at bygge ting med byggeklodser da jeg var barn.

Det er dog slet ikke det samme når man skal samle garderobeskabe. Især de gange hvor manualen vildleder mere end at den vejleder, og lad os ikke glemme de gange hvor man ender op med enten for få, eller for mange skruer. Det finder jeg ret så frustrerende.

You may also like...