Jeg vil bruge gavebånd til at pynte op med

Vi skal snart have årets første fest på mit gymnasium, faktisk allerede næste måned og som medlem af skolens festudvalg, er jeg denne gang blevet sat til at stå for oppyntningen af lokalet, hvor festen skal holdes. Jeg har blandt andet tænkt mig, at jeg vil finde noget gavebånd at pynte op med.

Gavebåndet vil jeg så bruge som guirlander eller lignende og jeg vil hænge det hele vejen rundt på væggen i store kladder, hvilket jeg engang så i en film for nogle år siden.

Jeg kan huske, jeg har set sådan nogle store ruller med gavebånd en gang, men jeg ved ikke, hvor jeg får fat i det. Måske er det kun større firmaer eller butikker, der kan købe dem, til når de skal pakke gaver ind. Festudvalgets budget er naturligvis ikke på så meget, så jeg skal begrænse mig lidt.

Jeg tror virkelig, det bliver rigtig flot med gavebånd som guirlander, og overvejer, om jeg skal finde noget gammelt gavebånd, eller bede folk samle sammen fra jul. Uanset hvad, så glæder vi os alle til årets første fest.

You may also like...