Glæd dine ansatte med forbedringer i det nye år!

Synes du, at dine medarbejdere sjusker, når de skal holde øje med de kørte kilometer? Påvirker det regnskabet, da det ikke går op? Så læs med her!

Det kan være enormt frustrerende at være leder, når der er uorden i sagerne. Især når det gælder firmaets regnskab. For det skal bare være i orden! Så hvis du gerne vil glæde dig selv og dine kollegaer, kan du hjælpe dem godt på vej!

Det kan nemlig være besværligt at udregne de kørte kilometer ud, hver gang man sætter sig ind i bilen og stiger ud af den. Man skal nemlig hele tiden holde øje og skrive ned. Det gælder især firmaets sælgere, som bruger en bil hyppigt i arbejdstiden. Der er så meget stress omkring arbejdet, når der skal forhandles med kunderne og der er derfor meget at se til. Derfor er der flere og flere ansatte, der efterhånden begynder at brokke sig, da de ikke kan holde til det. Stress er nemlig et hyppigt problem i dag, da man både har travlt på arbejdspladsen, men ofte når man vender hjem til de vante omgivelser. De fleste ansatte tør ikke indrømme det og det kan være et stort problem. For man vil altid gerne vise sit bedste på sin arbejdsplads, da man ikke vil fyres af den grund. Men ingen tør at åbne munden. Det er også kun forståeligt, da der er en stor forskel imellem chef og medarbejder. Derfor opstår der også mange konflikter på arbejdspladsen, da man aldrig selv vil være skylden til fejlen i regnskabet. For man føler det nemlig som et nederlag, hvis man fortæller at man er grunden til det. Derfor opstår konflikten. For hvem er så skyld i regnskabet fejler, hvis man ikke tør at åbne munden? Hvis dette er tilfældet, burde man helt klart glæde sine kollegaer med et kursus i det nye år. Der er flere forskellige udbydere, som tilbyder kurser, for at gøre en arbejdsplads bedre. Det kan virkelig anbefales, da medarbejderne vil få en øget motivation og arbejdsglæde. Det er dog ikke det eneste. For selve sammenholdet vil også blive langt bedre med et kursus. Her kan medarbejderne lære hinanden at kende – især de forskellige persontyper. For der findes utallige af forskellige personligheder på en arbejdsplads og det skal der være plads til. Det kan dog være svært, da man ikke altid ved at man gør noget galt, hvis man ikke kender til personens type. Så hvis man er vant til hårde tonelejer eller måske er en lidt mere stille type, kan der hurtigt opstå konflikter eller misforståelser. Det vil derfor gøre meget for virksomheden med et kursus, så medarbejderne tør at ytre deres meninger!

Derfor skal chefen selv se det som en mulighed og derfor glæde sine kollegaer, uden de selv behøver at sige det, for husk at det kan være svært. Det kan dog heller ikke være et nemt job for chefen, da det ikke altid er til at se. En chef har ligeledes en masse at se til og tager det ofte med hjem, da der også er en del tanker, som kører rundt i hovedet. Så man skal ligeledes som medarbejder huske på, at chefen aldrig gør det bevidst, men blot ikke tænker på forbedringer på sammenholdsfronten.

Hvis I virkelig ønsker en øget motivation og arbejdsglæde i det nye år, er der også en anden ting, som kan hjælpe de ansatte. For hvis vi vender tilbage til de stressede sælgere, er der lige noget for dem! Der findes nemlig systemer som kørselsafregning og rejseafregning, som kan gøre arbejdsdagen en del lettere for dem. Det vil derfor være medvirkende til, at de får mere tid i arbejdstiden og af den grund kan øge tempoet!

You may also like...