Smykkedele til smykkefremstilling & glas perler købt! Nu skal jeg i gang

Jeg elsker at være kreativ og jeg elsker at holde mig beskæftiget hele tiden. Jeg finder hele tiden på nye projekter – så jeg keder mig aldrig! Mit sidste projekt var strikning. Jeg kunne slet ikke finde ud af det, da jeg gik i gang, men nu er jeg blevet super god til det og har strikket en masse huer både til mig selv og mine veninder. Nu er jeg gået i gang med at lave smykker. Jeg har købt en masse smykkedele til smykkefremstilling og en masse forskellige glas perler. Så er jeg klar til at gå i gang!

Jeg har tænkt mig at lave en masse smykker, som jeg kan give til mine veninder i f.eks. fødselsdagsgave og måske i julegave. Min mor har også været i gang med at fremstille smykker. Hun kunne fortælle mig, hvad jeg skulle bruge af smykkedele til smykkefremstilling. Det var en stor hjælp. Jeg har selv valgt at bruge glas perler, for de får smykkerne til at se mere eksklusivt ud.

Jeg glæder mig rigtig meget til at gå i gang med smykkeproduktionen. Jeg har købt fem forskellige farver glas perler og både guld og sølv smykkedele til smykkefremstilling. Det bliver spændende at se, hvor mange forskellige modeller jeg kan finde ud at lave. Hvis de bliver rigtig flotte og unikke kunne jeg godt finde på at sælge nogle af dem.

You may also like...