Google Adwords for dummies – Leder efter guide eller tutorial

Google adwords er jo ikke nogen ny opfindelse, men jeg har aldrig rigtig rodet med det før, og har derfor ikke rigtig nogen idé om hvordan det virker. Det skulle jo som bekendt være utrolig let at have med at gøre, men jeg synes altså at det er meget overvældende og forvirrende, og har derfor ledt efter sider på nette som forklarer processen i detaljer.

Og jeg skal da love for at der findes meget information om Google Adwords, meget mere end at jeg nogen sinde ville have drømt om, men det gør jo egentlig bare det hele endnu mere forvirrende, for forskellige guides forklarer forskellige fremgangsmåder.

Jeg ved jo ikke om jeg skal tro på det ene eller det andet, , hvad der er op og ned og hvor det hele begynder og ender. Jeg ved blot at jeg har fået af min chef at jeg skalundersøge Google Adwords nærmere, og da jeg tilsyneladende ikke er opgaven værdig, kan man nok forstå at jeg er lidt desperat.

Så hvis du kender til Google Adwords, eller kender en god guide eller tutorial, så vil du være en livredder om du sørger for at poste disse informationer i en kommentar. På forhånd tak.

You may also like...