Håndværker døgnvagt – Håndværkere midt om natten?

I forbindelse med at jeg skal have bygget lidt om, har jeg undersøgt diverse sites på nettet, for at få en idé om, hvad der er muligt, hvem det udbyder hvilke services, og så videre. Så var det at jeg stødte på begrebet håndværker døgnvagt.

Helt ærligt, jeg kan godt forstå hvis strømmen ryger, der springer et vandrør, eller lignende, men her er der tale om en general håndværker døgnvagt. Jeg kan ikke forestille mig at jeg nogensinde kan få brug for sådan en service. Selv hvis der skulle gå hul i taget, eller et eller andet lignende katastrofalt, tror jeg stadig at jeg ville vente til næste dag, for jeg tror ikke engang at et er sikkert at sådan en skade kan udbedres i løbet af natten.

Nå, men jeg ville jo egentlig bare spørge, om der er nogle af jer, kære læsere, der har benyttet jer af en lignende service, hvilke omstændigheder der var tale om, og hvad der  fik jeg til at gå så vidt, at få fat i en håndværker døgnvagt.

Det er jo nok heller ikke usandsynligt, at en sådan håndværker døgnvagt er noget dyrere, end hvis man fik fat i en i dagtimerne.

You may also like...