Hageforstørrelse og hårtransplantation til mig & botox til konen

Tiden er kommet til en hageforstørrelse

Mig og damen har lige vundet den helt store gevinst i lotto, og den førte ting jeg har tænkt mig at investere i er en hageforstørrelse. Lysten til en hageforstørrelse kommer af at min nuværende er så lille, at jeg synes, det går ud over min maskulinitet. Vi snakker også om at tage på en lidt længere rejse, når det for alvor begynder at blive koldt. Så er det vitterlig ikke sjovt at befinde sig i Danmark. Måske undgår vi helt at blive forkølede i år.

Overvejer også hårtransplantation

Jeg går også og overvejer, om jeg ikke skulle få en hårtransplantation, når jeg nu alligevel er i gang, men jeg skal lige læse lidt mere om det. For er der frit slag i bolledejen? Eller er der noget med der forskellige hår-typer, som skal passe sammen med ens hovedbund? Det kan jeg mærke, at jeg skal læse lidt mere om. Kan jeg f.eks, og det er selvfølgelig et tænkt eksempel, få afrohår transplanteret?

Konen ønsker botox

Min kone har også lyst til at få en smukkere krop via botox. Hun ved dog ikke helt hvad det skal være, og jeg har på kløgtig vis valgt ikke at blande mig i, hvor hun skal have botox. Det vil nemlig nemt kunne ende i voldsomme skænderier, for tænk nu hvis jeg foreslog at få foretaget botox på den del af kroppen, hun er allergladest for. I værste fald kan det ende i en skilsmisses, og det jeg har da bestemt ikke lyst til. Især fordi vi lige har vundet i lotto, og børnene er fløjet fra reden. Så nu er det endelig mig og konens tur til at have det sjovt – og vi har endda pengene til at have det sjovt. Kort sagt så vil mit liv være godt, så længe min kone er glad. Jeg har virkelig ikke andre problemer.

You may also like...