Charles Eames Hang It All replika hjælper på humøret

Kender du det: Du kommer hjem efter en lang arbejssdag og det første syn, der møder dig, når du træder ind i entréen, er det meste af familiens overtøj, der igen-igen er faldet af knagerne og nu ligger og roder på gulvet. Det var min oplevelse næsten hver dag, indtil jeg opdagede en Charles Eames Hang It All replika hjemme hos en kollega.

Med en Charles Eames Hang It All replika er der endelig plads til hele familiens overtøj. Og så er den endda i et inspirerende og farverigt design. Den er bygget, så den nemt kan bære mange tasker og jakker på en gang og er intet mindre end perfekt til en børnefamilie.

Nu har jeg købt en Hang It All replika til vores egen entré, og nu er der ikke længere problemer med tøj, der falder ned. Her er der plads til alt.
Børnene synes også om den, fordi den har så mange farver, og derudover klæder den virkelig vores ellers så kedelig entré. Der er pludselig kommet lidt farver, og det har ikke bare en positiv indvirken på rummet, det hjælper også på humøret.

Jeg er virkelig glad for, at jeg købte en Hang It All replika, og jeg kan kun anbefale den til andre.

You may also like...