Posted by under Bolig on februar 27 2012, 1 comment

Kender du det: Du kommer hjem efter en lang arbejssdag og det første syn, der møder dig, når du træder ind i entréen, er det meste af familiens overtøj, der igen-igen er faldet af knagerne og nu ligger og roder på gulvet. Det var min oplevelse næsten hver dag, indtil jeg opdagede en Charles Eames Hang It All replika hjemme hos en kollega.

Med en Charles Eames Hang It All replika er der endelig plads til hele familiens overtøj. Og så er den endda i et inspirerende og farverigt design. Den er bygget, så den nemt kan bære mange tasker og jakker på en gang og er intet mindre end perfekt til en børnefamilie.

Nu har jeg købt en Hang It All replika til vores egen entré, og nu er der ikke længere problemer med tøj, der falder ned. Her er der plads til alt.
Børnene synes også om den, fordi den har så mange farver, og derudover klæder den virkelig vores ellers så kedelig entré. Der er pludselig kommet lidt farver, og det har ikke bare en positiv indvirken på rummet, det hjælper også på humøret.

Jeg er virkelig glad for, at jeg købte en Hang It All replika, og jeg kan kun anbefale den til andre.

Tags: , , , , ,

1 kommentar

  • By Tine Andersen on 9 marts 2012 at 07:22

    Jeg har også netop erhvervet mig en Hang It All replika, den er virkelig flot. Og ja, børnene tror den er til dem, så nu hænger de altid tøjet omhyggeligt op – smart!

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment