Højtryksrenser og tæpperenser – en labyrint at finde rundt i!

Som medejer af et rengøringsselskab er det mig, som står for at købe nye maskiner og materialer hjem, hvilket til tider kan være en udfordring. Jeg har lige købt et par nye tæpperensere og højtryksrensere, men der findes så mange forskellige mærker og modeller, at det er lidt af et researcharbejde.
Der er stor forskel i prisen, fandt jeg hurtigt ud af, og det er ikke altid, at den lille model er billigere end en større model i et andet mærke. Det skulle selvfølgelig være en højtryksrenser til professionelt brug, for ellers er jeg bange for, at den ikke kan klare alt det arbejde, den skal. Det sammen gør sig gældende med de tæpperensere, som jeg købte – det var heller ikke helt let.

Tidligere var det ikke mig, der stod for at købe nyt materiale hjem, og da både vores gamle tæpperenser og højtryksrenser er udgået, ja så måtte vi jo prøve noget nyt. Da vi ofte skal transportere både højtryksrenser, tæpperenser, industristøvsuger osv. rundt i bil, så skal alle maskinerne var ret kompakte, dog uden at gå på kompromis med den store ydeevne.

Heldigvis er det muligt at kombinere ydeevne og kompakthed på samme tid, men når det så kom til højtryksrenseren, så skulle den også have varmvandsstråle. Man skulle kunne opnå bedre resultater med varmt vand end med koldt, og når vi alligevel skulle investere i en, så gjorde de tusindkroner ekstra ikke det store.

Tæpperenseren skulle jo også være kompakt, men det var noget lettere at finde. De er knapt så uhåndterbare, som mange andre industrirengøringsmaskiner. De fleste tæpperensere kan heldigvis også bruges til møbler, hvilket er vigtigt, da vi også rengøre mange møbler ude hos kunderne. Desuden kan vi bruge den til at ordne vores egne biler med, hvilket ofte er nødvendigt for, at de bare ser nogenlunde ud efter en uges arbejde. Og så kan vi anvende højtryksrenseren udvendig på bilen.

You may also like...