Nu kan også købe hundelegetøj der er med til at aktivere sanserne

Her forleden dag var jeg lige et smut i parken, med min dejlige hund Pedro, der ikke kan få nok af den store plads og de andre hunde, der er dernede. Der er også mange andre hunde at investigere, en masse interessant hundelegetøj på græsset og fuld af liv og glade dage. Der er dog her på det sidste ikke blevet unormalt, at jeg har set hundelegetøj dernede, jeg ikke var klar over eksisterede overhoved.

Hvad der ikke findes af mærkelige dimser, ting man kan kaste af sted og aktiveringsredskaber der kan fremtrylle meget intelligente hunde. Med det mener jeg, at der er kommet rigtig meget hundelegetøj på markedet, der ikke bare er hundelegetøj, men i den grad også lejeredskaber, der kan aktivere og udfordre hunden. Det er godt for hundens udvikling, personlighed og evne til selv at løse mindre opgaver.

Jo ja, hundelegetøj har i den grad udviklet sig, der er blevet forsket i det her område og det er jeg egentlig ret vild med, da jeg synes det er godt for dyrene. Det er så efter hvad jeg kan forstå på andre hundeejere, noget man primært finder i online webshops, da den her type af hundelegetøj, ikke er noget sådan rigtig ud i de fysiske dyrehandler.

You may also like...