Jeg er storfan af alternative hundesenge og et anderledes hundebur

For almindelige mennesker med en hund i deres liv, er det ikke de store bekymringer der nødvendigvis behøver at være omkring hundesenge eller for den sags skyld et hundebur. Det er selvfølgelig ikke fordi at man skal generalisere og de fleste mennesker har selvfølgelig disse ting på plads. I mellemtiden vil jeg da lige skrive en kort blog om hundesenge og hundebure, da jeg selv har et langt mere passioneret forhold til disse ting end hvad normalt er.

Jeg har altid interesseret mig vanvittig meget for hunde, jeg har haft 5 af dem igennem mit liv og jeg tror altid, at jeg vil have en hund i mit liv. Det har altid haft en stor betydning for mig, at have en hund og ikke mindst bruge en masse tid på, at finde eksklusive ting som hundesenge, hundehalsbånd, hundepuder og i visse tilfælde et hundebur. Det er selvfølgelig praktisk at have alle disse ting, men det er også en hobby hvor, at jeg går efter de lidt mere anderledes ting.

Nu er der jo kommet internet til verden og det har i den grad forstærket min hobby. Det er virkelig vildt så meget fedt hundeudstyr man kan finde, i online shops rundt omkring på internettet og udvalget er ekstremt meget mere varieret, end de få par ting man ofte kan finde i den lokale dyrehandel. Jeg køber nu kun hundesenge og hundehalsbånd online, det er så meget sjovere og mon ikke man falder over et nyt hundebur med god plads i fremtiden.

You may also like...