Hvis jeg kan strikke vinterhuer, så kan I også

Min nye hobby er at strikke, det er det hyggeligste projekt, jeg længe har fundet på. Og jeg er faktisk ikke engang fyldt 30 endnu. Jeg startede med at strikke pandebånd, det var en nem start, men nu er jeg gået i gang med at strikker vinterhuer. Man må jo sige, at det er højsæson lige nu jo.

Det er slet ikke svært at strikke vinterhuer, når bare man har en rundpind. På rundpind strikker man jo bare rundt og rundt. Og man kan strikke ret hele tiden og stadig få den glatte overflade, man normalt kun kan få ved at strikke hver anden pind vrang. På en rundpind er man jo på samme side af strikken hele tiden og behøver derfor ikke tænke på ret- og vrangside. Og man strikker et rør og skal ikke lukke siderne til sidst.

Mit seneste afsluttede projekt inden for vinterhuer var en lyserød og lille hue til min niece, det var det første, jeg strikkede, som rent faktisk ikke blot var en stor firkant. Jeg strikkede den op i en spids og lavede kvast og ørestykker og alting. Jeg var så nervøs for , at den ikke ville passe, men den var snorlige!

Så mit bedste råd, hvis I skal strikker vinterhuer, køb en rundpind, følg opskriften, det er overhovedet ikke særlig svært. Huerne ser sværere ud, end de er. Held og lykke 🙂

You may also like...