Kender du til hyppig vandladning hos mænd?

Har du hørt om hyppig vandladning hos mænd, og er det et problem også du kender til, så er der heldigvis hjælp at hente. Du behøver ikke at fortvivle eller være bange for, at det er noget alvorligt, da hyppig vandladning hos mænd kan have mange årsager.

Blærebetændelse kan, ligesom hos kvinder, bidrage til en hyppig trang til at skulle tisse. Specielt hos mænd med forstørret prostata ses blærebetændelse tit, men er dog forholdsvis let at behandle med penicillin. Dog vil det ofte vende tilbage igen, hvis man lider af forstørret prostata.

Hyppig vandladning hos mænd ses også ofte i forbindelse med nyresten, hvor man kan føle en stadig trang til at skulle tisse. Ligeledes kan man føle en stærk smerte, hvilket dog som oftest vil forsvinde sammen med nyrestenene. Rigtig mange mænd vil i løbet af livet opleve at få nyresten eller urinvejssten, og problemet ses oftere hos mænd end kvinder.

Endvidere kan hyppig vandladning hos mænd også komme med alderen, hvor man har en tendens til at producere mere urin, specielt om natten, samtidig med at ens blære bliver mere slap. Man vil derfor føle en hyppigere trang til at skulle tisse, selvom ens blære ikke altid er fuld. Hyppig vandladning hos mænd kan også opstå, hvis man ikke får tømt sin blære rigtigt, hvorfor man så hurtigt igen vil føle trang til at skulle tisse.

Mange er ikke meget for at skulle gå til lægen med problemer angående hyppig vandladning, men er det et problem, som er vedvarende eller bliver værre, er det vigtigt at få undersøgt. I dag er det desuden muligt at finde produkter i håndkøb, også naturmedicin, som kan hjælpe ved hyppig vandladning hos mænd. Dette kan være med til at afhjælpe problemet hos de fleste.

You may also like...