Implantatproteser – Mine tænder falder hele tiden ud

Jeg har brugt gebis i mange år, og det har altid været et stor gene. Der kommer altid ting i klemme, som gør det ubehageligt, og nogle gange falder de endda ud, når man for eksempel leger med børnebørnene. Det er naturligvis super irriterende, og derfor har jeg nu besluttet at gøre noget ved. Jeg har hørt begrebet implantatproteser mange gange før, men har aldrig gjort mig nogen større ulejlighed for at forstå emnet.

Nu har jeg så læst en smule om implantatproteser, og kan informere om at det er noget med at sætte nogle tryklåse fast i kæben som man så kan sætte gebisset fast i. Det lyder jo meget smart, men også en smule ubehageligt.

Så før end at jeg bestiller tid hos tandlægen, kunne jeg altså godt tænke mig lidt råd og vejledning. Så hvis du har erfaringer inden for området implantatproteser, vil jeg være meget taknemmelig hvis at du vil beskrive processen for mig. Tager det lang tid, er det dyrt, er det ubehageligt, også videre.

Jeg er også åben over for andre forslag end lige implantatproteser, hvis det skulle være, så længe at det kan løse mine problemer. På forhånd tak.

You may also like...