Skal det være individuel terapi eller parterapi Hillerød?

Jeg har været gift to gange i mit live, den første gang varede i cirka tre år og mit nuværende ægteskab runder de seks år, her om meget snart. Det hele er som sådan fint nok, eller det vil sige, det er fint nok, men vi har med tiden fået nogle alvorlige dialog problemer. Derfor har min kone og jeg snakket om, at opsøge noget individuel terapi i Hillerød området, men burde vi gå i parterapi i Hillerød i stedet for?

Sagen er den, at jeg er lidt i tvivl om den bedste terapi model, i forhold til vores situation og vores personlige måde at handle på, i lidt klemte situationer. Min kone har det med bare ikke at sige noget, jeg har det måske nok lidt med, at være lidt for overfusende, i de situationer hvor at vi bliver uenige om bestemte valg og beslutninger her i livet. Med individuel terapi i Hillerød, muligvis parterapi i Hillerød, tror jeg, at vi har får en bedre fremtidig dialog.

Det er hele er jo teoretisk, men jeg har en overbevisning om, at med en individuel terapi i Hillerød, vil vi ikke komme nær så langt, som med en fælles parterapi i Hillerød, hvor at vi sammen kan få løst op for dialogen. Men jeg må indrømme at jeg ikke er helt sikker og min kone har sagt, at hun ikke ser en logisk løsning på vores parforhold problemer, hvis vi ikke i fællesskab for snakket med en terapeut. Er der nogen derude bag skærmen, der har nogle erfaringer med det her?

You may also like...