Internet markedsføring og søgemaskinemarketing – Hvad er forskellen?

Internet markedsføring og søgemaskinemarketing – Hvad er forskellen? Det blev jeg spurgt om den anden dag, og hvorfor det lige var mig som skulle spørges, ja det må guderne vide, for jeg har da ikke noget som helst begreb om den slags.

Jeg undersøgte dog sagen alligevel, mest fordi at jeg også var blevet nysgerrig. Søgemaskinemarketing skulle vise sig at være ret let at definere. For de annoncer man typisk ser når man søger på Google, det er søgemaskine marketing. Det er gør det specielt interessant er naturligvis at det er let at vise relevante annoncer ud fra folks søgninger, og at effekten derfor er langt større.

Hvad angår internet markedsføring så har det været lidt svært at finde frem til en egentlig definition, men det siger jo i grunden også sig selv. Det er bare markedsføring på nettet.

Så forskellen på internet markedsføring og søgemaskinemarketing er at der ikke er en forskel da der ikke er noget sammenligningsgrundlag. Det ene begreb beskriver en niche og det andet et kæmpeområde som også indeholder det først begreb. Således er der ikke så meget mere at sige til det. I grunden var det vel et dumt spørgsmål. Så der er kun tilbage at sige: Forskellen er en hest.

You may also like...