Investeringsrådgivning og formuepleje kan betale sig på lang sigt

Min hustru var lige afgået ved døden, da jeg fik brug for formuepleje og investeringsrådgivning. Min kone stammede fra en meget rig familie, der i hvert fald havde pengene i orden. Det var dog ikke hovedgrunden til, at jeg giftede mig med hende.

Det gik først op for mig, at jeg havde brug for en formuepleje og lidt investeringsrådgivning nogle dage efter min kones bortgang. Det var først dér, jeg stod med masser af penge mellem hænderne. Det var lidt skræmmende. Min kone turde ikke have en fælleskonto med mig, da hun var i live af frygt for, at jeg ville spille hele formuen op.

Jeg kontaktede mine børn og spurgte dem, om de var interesserede i at dele deres viden inden for investeringsrådgivning. Jeg var ikke den skarpeste kniv i skuffen, hvad angik tal, men jeg vidste, jeg kunne regne med mine børn og børnebørn, når det kom til formuepleje.

Jeg fik at vide, at det ville være en idé, hvis jeg investerede mine penge i noget, som jeg kunne tjene en større formue på. Det var investeringsrådgivning på højt plan… for mig. Og hvad gik formuepleje overhovedet ud på? Det ville jeg snart få at vide, og det ville jeg blive rigtig glad for. Jeg var stolt af mine børn og børnebørn.

De forklarede mig, at formuepleje ville gøre mig rigere i det lange løb. Hvis jeg investerede en del af min formue i aktier eller ejendomme, ville jeg i løbet af nogle år få bygget formuen endnu større. Hvis jeg ville have yderligere hjælp med investeringsrådgivning, rådede de mig til at kontakte en investeringsrådgiver.

Jeg ringede til investeringsrådgiveren den næste dag, så jeg kunne få noget investeringsrådgivning og blive informeret mere om, hvad jeg kunne bruge formuepleje til.

Han fortalte mig ikke noget, jeg ikke allerede havde hørt fra mine børn. En formuepleje var en form for finansiel planlægning, som ville gøre mig endnu rigere på et mere langsigtet niveau. Han benyttede sig af finere ord, men budskabet var det samme: Jeg måtte yde for at nyde. Bruge for at få. Investeringsrådgivning kunne godt betale sig.

Investeringsrådgivning havde lært mig en del om formuepleje, og jeg vidste nu, hvad jeg skulle stille op. Jeg ville investere i et sommerhusområde i Vestsjælland. Jeg kunne leje sommerhuse ud hele året rundt til villige feriegæster. Det var bedre at bruge pengene på denne måde end at spille dem op, som jeg nok ville have gjort i sidste ende.

You may also like...