Jakker til damer, der hverken er for unge eller for konede…

Er der andre derude, der synes, det er lige så svært, som jeg gør, at finde jakker til damer, altså en god flot damejakke her til vinter, der ikke gør alle de forkerte ting?

Når jeg kigger på jakker til damer, synes jeg enten de bliver for konede eller også bliver de lidt for fresh, sådan med pelskrave eller dunvest. Men omvendt er der også mange damejakker, der ligner noget, min farmor ville gå med.

Jeg bilder mig altid ind, at det er meget letter at finde jakker til mænd end jakker til damer. Mænd skal jo bare have noget helt enkelt, vi kvinder skal have noget, der er lidt mere snævert sådan stilmæssigt. Det er svært for kvinder at købe noget stilneutralt, der ligger altid et eller andet i snittet eller kvaliteten, der sender en bunke af signaler.

Jeg har for tredje sæson i træk ikke haft held med jakker til damer, jeg bliver ved med at købe nogle, men det er aldrig helt godt. Den jeg købte sidste år var lidt for damet, men den jeg har købt i år, sådan en dunjakke holder altså heller ikke helt. Hvordan køber man en damejakke, som hverken er for ung eller for konet? Hjælp…

You may also like...