Jeg køber helst mine armyvarer på nettet, det er så let

Jeg bor på en lille gade lidt uden for centrum af København, og det er helt vildt, hvad der skyder op af små butikker hele tiden. Sidste nye butik sælger armyvarer.

Jeg ved ikke, hvordan de får de små butikker til at køre rundt. Jeg mener, selvfølgelig er det en del af storbyen, men min gade er alligevel primært til beboelse, og så mange går der altså heller ikke op og ned af den hver dag. Og en butik med armyvarer er vel ret snævert, det er nok sikrere sådan forretningsmæssigt at købe army tøj på nettet.

Der ligger også små genbrugsbutikker, damer, der har startet deres egne små hjemmegjorte gallerier og dyre frisører. Og nu er der så også en butik med armyvarer, gud ved, hvor længe den holder.

Jeg synes personligt, det er rarest at købe armyvarer på nettet. Udvalget er større, og man er sikker på at priserne ikke er sat op på grund den sløve omsætning eller dårlige fremmøde i butikken. Det er også nemmere at få et overblik, og åbningsbutikkerne er lidt mere tilgængelige, end på en lille gade på Frederiksberg. Jeg kan jo altid gå ind i butikken og blive inspireret og så købe det på min yndlingsside på nettet. Tarveligt ja, men det er jo forbrugerens marked for tiden 😉

You may also like...