Rensemælk og Juhldal cremerne skal være min nye hudpleje

I sidste uge var jeg en tur hos kosmetologen, som anbefalede mig en række produkter, jeg burde bruge i min daglige hudpleje. Først og fremmest sagde hun, at det var vigtigt, at jeg begyndte at bruge rensemælk, og så snakkede hun om en produktserie, der hedder Juhldal, som jeg synes lyder rigtig interessant, så i eftermiddag skal jeg ud og have købt ind, så jeg kan få en pænere hud.

Produkterne fra Juhldal har tilnavnet PSO, som eftersigende skulle stå for plejer, styrker og opbygger. Jeg har læst lidt om mærket rundt omkring på nettet, og det har fået rigtig mange rosende ord med på vejen, så jeg glæder mig til at jeg skal prøve disse produkter selv. Dog sagde min kosmetolog, at det var vigtigst, at jeg investerede i en god rensemælk, da min urene hud primært skyldes, at jeg ikke har været så god til at få resterne af min make-up helt af.

En god rensemælk kan få alle resterne af ens make-up og alle de andre urenheder, der rammer ens hud, når man går rundt i bilos og så videre, af, så man kan begynde med den egentlige hudpleje fra Juhldal, som går ind og renser mere i dybden.

You may also like...