Jurlique produkter – den bedste julegave var Jurlique hudpleje

Har fået de mest skønne Jurlique produkter i julegave af min kæreste, da han ved, at jeg ikke har penge til at købe det selv. Som studerende er det ikke altid, at der kan blive råd til gode hudplejeprodukter. Jeg har ikke prøvet produkterne før, men har læst en masse om dem på nette.

Jurlique produkterne kommer fra Australien, og er alle lavet af økologiske og biodynamiske planter og urter fra deres egne farme, så de er helt sikre på, at planterne bliver dyrket efter deres høje standard. Mærket blev grundlagt for mere end tyve år siden, men jeg har aldrig rigtig kendt til det.

Jeg har fået flere forskellige produkter, men har først lige haft tid til at sætte mig ind, hvad de forskellige Jurlique produkter er til. Det er virkelig ren forkælelse, og jeg er sikker på, at min hud vil have rigtig godt af det.

Selvom jeg er ung, så skal man jo passe godt på sin hud, og jeg har hørt, at man skal starte med at bruge en creme mod rynker, allerede inden de første rynker viser sig. Blandt Jurlique produkterne var der derfor også en øjencreme som Age-Defying, så jeg forhåbentlig kan slippe for de små rynker ved øjnene. Glæder mig til at få prøvet alle produkterne!

You may also like...