Jeg skal lave kasketter med tryk til min datter

Min datter ønsker sig en bestemt slags kasket i fødselsdagsgave. Der skal være et bestemt billede på forsiden, for at det er den helt rigtige – og det er jo vigtigt i hendes alder. Så jeg har haft ledt efter en forretning eller butik, der sælger kasketter med tryk.

Hun går heldigvis ikke op i, hvilket mærke hendes tøj er, så længe, det bare ser godt ud, så der må jeg klappe mig selv på skulderen, at jeg har opdraget hende rigtig godt, og med det rigtige resultat.

De kasketter med tryk, hun ønsker sig, skal være med billeder af dyr i stencil tryk. Jeg ved ikke helt hvorfor, for hun er egentlig ikke specielt interesseret i dyr, men det er åbenbart blevet populært i hendes klasse, hvilket jeg da også synes er en ganske uskyldig modedille.

Så jeg har derfor fundet et sted, hvor man kan få lavet sine egne kasketter med tryk, som ikke er så dyre. Og jeg vil så give hende nogle stykker, hun kan skifte med. Hun har ikke snakket om andet de sidste tre uger, så jeg tror, hun bliver glad for denne gave.

You may also like...